Suomen Stahl Oy on vuonna 1991 perustettu ruostumattomien terästuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Olemme itsenäinen, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva täyden palvelun tukkuliike.

Toimitamme ruostumattomia ja haponkestäviä terästuotteita eri teollisuuden aloille. Erikoistumisen ja kokemuksen ansiosta henkilökuntamme on erittäin asiantuntevaa ja heiltä saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. He osaavat auttaa sinua valitsemaan tarpeeseesi sopivat tuotteet.

Asiantuntemus, nopeus ja joustavuus ovat toimintamme kulmakiviä. Näiden vuoksi asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja kestävät sukupolvelta toiselle. Tilaukset hoidamme nopeasti, täsmällisesti ja asiakkaiden toivomuksien mukaan kaikkialle Suomeen.

Pitkäaikaiset ja hyvät päämiessuhteet takaavat laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Tuomme maahan laadukkaaksi todettuja ja standardien mukaisia tuotteita pääosin EU:n alueelta.

Toimitilamme sijaitsee Espoossa, Juvanmalmin teollisuusalueella. Olemme toimineet samassa paikassa perustamisesta lähtien.