Olemme asiantunteva, nopea ja joustava ruostumattomien terästuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Kattavan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen palveluvalikoiman.

Kuljetuspalvelut omalla autolla

Nosturilla varustettu kuljetusautomme tuo tavarat paikalle nopeasti ja vaivattomasti pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa pidemmällekin. Voimme usein kuljettaa tavaran perille samana päivänä. Nosturin ansiosta tuotteet voidaan helposti purkaa työmaalle.

Rahtikuljetuspalvelut

Nopeat toimitukset päivittäin kaikkialle Suomeen. Kuljetusverkostomme avulla palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa. Tavarat ovat perillä asiakkaalla seuraavana päivänä ympäri Suomea.

Pakettipalvelut

Pakettitavarat toimitamme nopeasti express- ja postipalveluna tarvittaessa heti seuraavaksi aamuksi suoraan asiakkaamme ovelle.

Noutopalvelut

Asiakkaamme voi noutaa tuotteet kätevästi myös itse. Lastaamme tuotteet asiakkaan autoon nopeasti ja vaivattomasti.

Hankintapalvelut

Ammattitaitoinen myyntitiimimme vastaa asiakkaidemme erikoistarpeiden hankinnasta ja toimituksista. Järjestämme tuotteiden tehdastoimitukset nopeasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

Projektipalvelut

Projektipalvelu sopii isompiin projekteihin, joissa tuotevolyymit ovat suuria. Asiakkaamme voi tilata kaikki tarvitsemansa tuotteet kerralla ja toimitamme ne sovituissa erissä. Projektipalvelulla asiakas saa kustannushyötyä, varmasti pitävät toimitusaikataulut ja käytännön helppouden.

Räätälöidyt hinnastot ja palvelusopimukset

Voimme sopia asiakkaamme tarpeiden mukaisen räätälöidyn palvelusopimuksen, jossa voimme määrittää mm. sopimushinnat, tuotevalikoiman, varastointitarpeen, raportoinnin sekä toimitusehdot ja –tavat.

Sähköiset palvelut

Asiakkaamme saa halutessaan laskut verkkolaskuina tai sähköpostitse PDF-muodossa. Hoidamme verkkolaskupalvelut Maventa Oy:n kautta. Ota yhteyttä stahl@suomen-stahl.fi. Materiaalitodistukset voimme myös toimittaa tarvittaessa sähköpostitse PDF-muodossa.

Myynti- ja toimitusehdot

Olemme Teknisen Kaupan ja Palvelun yhdistyksen jäsen. Noudatamme Teknisen Kaupan terästen ja metallien yleisiä myyntiehtoja. TK Teräkset ja metallit 2010.